Amerika, the land of stars and stripes . The land of promise. The land of freedom. Voor ons…gewoon een geweldig vakantieland. Al vanaf 1993 komen we jaarlijks in Amerika. We hebben al vele rondreizen gemaakt en hebben ondertussen onze favoriete plekken waar we graag komen. Het ‘kriebelde’ al jaren….hoe zou het zijn om voor een paar jaar in Amerika te wonen? Nu, na zo veel jaar, is daar onze kans .

Daar waar wij al die jaren van hebben gedroomd is werkelijk geworden. Op 27 oktober 2009 zijn wij verhuisd naar Great Falls, Virginia. Een voorstad van Washington DC. We hebben daar bijna 4 jaar met veel plezier gewoond. Wat we echter niet hadden voorzien, is dat we naar Texas zouden verhuizen. Van een city life style naar een country life style... Our journey continues...

....en het gaat maar door! Vanaf half juli 2018 zullen wij wederom naar Amerika verhuizen voor een periode van 4 jaar. Back where we started...in the Washington DC area!

Deze site is bedoeld voor familie, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden. Op deze blog kunnen jullie vanaf nu alles lezen over ons leven aan de andere kant van de oceaan; oftewel 'Our life overseas'! Wij zouden het leuk vinden als je een berichtje of een reactie achterlaat.



zaterdag 2 januari 2010

Het begin van 2010!

Met oud en nieuw zijn we naar Jos en Petra geweest. De meeste collega's van John waren daar ook. Timo en Patty, Nicole en Michel, Yolanda en Arnoud, de ouders van Arnoud en natuurlijk de kids. Het was een gezellige avond. Petra had voor lekkere hapjes gezorgd. Normaal keken we in Nederland tegen twaalven naar 'de klok' op TV, nu keken we naar beelden van Times Square. Om één voor twaalf hebben we met z'n allen afgeteld en toen was het.....Happy New Year!

We hebben natuurlijk met een heerlijke champagne in de hand elkaar gelukkig nieuwjaar gewenst. De mannen gingen na twaalven lekker naar buiten om een sigaartje roken. Het was erg stil op straat. Wij zijn dat niet gewend met oud en nieuw. Normaal gaat iedereen de straat op en wordt er vuurwerk afgestoken. Hier is het verboden om zelf vuurwerk af te steken. Tja, dat mis ik wel hier hoor. Maar wij hebben ondanks de kou, lekker buiten gestaan. Met champagne...om ons warm te houden. Daarna weer lekker naar binnen. Muziekje erbij, een beetje dansen, met de nodige drankjes op veranderden de conversaties gedurende de avond. Als je niet (veel) gedronken hebt, dan is dat heel leuk om te aanschouwen. Ik had met John afgesproken dat ik zou rijden, maar ik gunde mezelf wel een wijntje en glaasje champagne. Het ging nog door tot in de late uurtjes. En wie ging er weer als laatste weg....juist wij! Jullie zien het, ook hier is het niet anders als thuis.


2 opmerkingen:

Petra zei

Gelukkig Nieuwjaar voor jullie beiden! Ik hoop, dat het een heerlijk jaar zal worden. Enne... je mag hier best vuurwerk afsteken met Oud en Nieuw, hoor. Wij doen het al 25 jaar ;) (alleen vuurpijlen mogen niet, maar, zoals je op mijn blog misschien hebt gelezen, lappen onze buren dat ook aan hun laars).

Anja zei

Gelukkig nieuwjaar!
Wij hebben de jaarwisseling ook met (Internationale) collega's gevierd.