Amerika, the land of stars and stripes . The land of promise. The land of freedom. Voor ons…gewoon een geweldig vakantieland. Al vanaf 1993 komen we jaarlijks in Amerika. We hebben al vele rondreizen gemaakt en hebben ondertussen onze favoriete plekken waar we graag komen. Het ‘kriebelde’ al jaren….hoe zou het zijn om voor een paar jaar in Amerika te wonen? Nu, na zo veel jaar, is daar onze kans .

Daar waar wij al die jaren van hebben gedroomd is werkelijk geworden. Op 27 oktober 2009 zijn wij verhuisd naar Great Falls, Virginia. Een voorstad van Washington DC. We hebben daar bijna 4 jaar met veel plezier gewoond. Wat we echter niet hadden voorzien, is dat we naar Texas zouden verhuizen. Van een city life style naar een country life style... Our journey continues...

....en het gaat maar door! Vanaf half juli 2018 zullen wij wederom naar Amerika verhuizen voor een periode van 4 jaar. Back where we started...in the Washington DC area!

Deze site is bedoeld voor familie, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden. Op deze blog kunnen jullie vanaf nu alles lezen over ons leven aan de andere kant van de oceaan; oftewel 'Our life overseas'! Wij zouden het leuk vinden als je een berichtje of een reactie achterlaat.



maandag 15 februari 2010

Het was top!!

Afgelopen zaterdag was het zo ver. Carnaval! De hele week zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen. De bar moest natuurlijk wel omgebouwd worden tot een gezellig carnavalscafé. We hebben de hele week al voorpret gehad en we zijn druk in de weer geweest met de muziek. Van Jacqie en John uit Limburg hadden we nog een hele doos met carnavalsspullen gekregen (bedankt hè!!), dus aan confetti, ballonnen en serpentine geen gebrek! Tot op het laatste moment zijn we bezig geweest; het liep al tegen zevenen, dus hebben ons gauw omgekleed. Ik als Heidi en John had een Frans Garnizoens Officiers (en later op de avond Sherlock Holmes) pak aan. Wij waren heel erg benieuwd hoe de anderen eruit zouden zien. Ik moet zeggen; iedereen was verkleed en had zijn/haar best gedaan! Van dokter tot Tirolervrouwtjes etc.

De discobol draaide al, de verlichting (rood, blauw, groen) was aan en de muziek draaiden al op volle toeren! Het feest kon beginnen!
Iedereen had wat lekkers meegenomen; drank, veel drank, kippebouten, toastjes, kaasjes, rauwkostschotels, taco's, popcorn en nog veel meer. Wij hadden zelf gehaktballetjes gemaakt en gemarineerde mozzarella blokjes. We zijn echt niets tekort gekomen. De sfeer zat er al snel in! We hebben veel gelachen, gehost, gedronken en vaak de polonaise gelopen! Echt carnaval dus! Ik heb veel foto's gemaakt en hoe later het werd.... Nou ja, kijk maar naar de foto's en dan snap je wat ik bedoel! O ja, ze zijn niet allemaal even scherp, maar je krijgt een goed beeld hoe ons feestje was. Niet alle foto's staan op de slideshow. Ga voor het volledige fotoverslag naar http://picasaweb.google.nl/Our.life.overseas/Carnaval2010##


Alle carnavalsnummers kwamen voorbij en iedereen zong mee. Ik had wat songteksten aan de muur gehangen voor degene die het liedje nog niet konden. De drank vloeide rijkelijk en het ging nog tot in de late uurtjes door. Ik had eerder deze week een videofilmpje rond gestuurd, zodat ze het dansje konden leren. Nou klasse hoor, ze konden het allemaal. Zie het filmpje...

3 opmerkingen:

Anja zei

Leuke foto's, zo te zien hebben jullie een gezellige carnavalsavond gehad.

Bibi zei

Hihi fantastisch, dat ziet er echt goed geslaagd uit! Jullie zien er ook geweldig uit:-))!

Erica zei

Wat "leutig" (in carnavaltaal haha). Je ziet maar, je kunt overal een feestje van maken. Het ziet er heel gezellig uit en het zal vast niet onder hebben gedaan voor wat hier in Nederland gebeurd. Super!