Amerika, the land of stars and stripes . The land of promise. The land of freedom. Voor ons…gewoon een geweldig vakantieland. Al vanaf 1993 komen we jaarlijks in Amerika. We hebben al vele rondreizen gemaakt en hebben ondertussen onze favoriete plekken waar we graag komen. Het ‘kriebelde’ al jaren….hoe zou het zijn om voor een paar jaar in Amerika te wonen? Nu, na zo veel jaar, is daar onze kans .

Daar waar wij al die jaren van hebben gedroomd is werkelijk geworden. Op 27 oktober 2009 zijn wij verhuisd naar Great Falls, Virginia. Een voorstad van Washington DC. We hebben daar bijna 4 jaar met veel plezier gewoond. Wat we echter niet hadden voorzien, is dat we naar Texas zouden verhuizen. Van een city life style naar een country life style... Our journey continues...

....en het gaat maar door! Vanaf half juli 2018 zullen wij wederom naar Amerika verhuizen voor een periode van 4 jaar. Back where we started...in the Washington DC area!

Deze site is bedoeld voor familie, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden. Op deze blog kunnen jullie vanaf nu alles lezen over ons leven aan de andere kant van de oceaan; oftewel 'Our life overseas'! Wij zouden het leuk vinden als je een berichtje of een reactie achterlaat.



donderdag 11 februari 2010

Carnaval!

We zijn al helemaal in de stemming! Het is carnaval! Wij, als Brabanders, hebben er al helemaal zin in. Ook al zitten we in Amerika en kennen ze hier het fenomeen niet; dat houd ons niet tegen om toch een feestje te vieren. Radio Peejenland ( http://www.radiopeejenland.nl/ ) is gisteravond om 11 over 11 (Nederlandse tijd) in de lucht gegaan. De radio staat dan ook de hele dag aan. De ene carnavalshit na de andere en we zingen lekker mee! Vanochtend hadden we een mailtje gestuurd om een plaatje aan te vragen. Laurent zat achter de microfoon en draaiknoppen, dus we hadden er wel vertrouwen in dat hij het mailtje zou lezen! En ja hoor...het duurde niet lang of wij hoorden onze namen voorbij komen! Hieronder het geluidsfragment. Lachen!!



Ik ben ondertussen druk bezig in de bar! Het komt al aardig in de carnavals sfeer! Het weer ziet er goed uit voor dit weekend, dus het feestje kan gewoon doorgaan! Aláááf!
Ik wil iedereen in het Brabantse heel veel plezier wensen met carnaval!
Hieronder het plaatje wat wij hebben aangevraagd. Voor iedereen in McLean, let goed op het dansje...ik verwacht wel dat jullie het kunnen a.s. zaterdag....;-)!!!

6 opmerkingen:

Anja zei

Grappig om jullie namen op de radio te horen. Fijn dat er geen sneeuw verwacht wordt en het carnavalsfeestje door kan gaan.
Veel plezier!!

Debby zei

Wat een vrolijke boel bij jullie! Gezellig die carnavalkrakers. Mijn ervaring was dat die vaak niet werden gedraaid in de grotere zalen maar meer het top 40 repetoire. Veel plezier!

Groetjes Debby

Pierre zei

Vergeet niet DE grootste carnavalshit van dit moment te downloaden: Jos van Oss - Zachte G...Harde L...
Kijk ook eens op Youtube voor de hilarische clip!

Anoniem zei

Je schrijft dat de Amerikanen geen carnaval vieren... Weleens in New Orleans geweest tijdens Mardi Gras?
In ieder geval, veel plezier gewenst!

groet, Annemarie

Anoniem zei

Natas,

Ook hier in Tullepetaonestad gaan we los hoor !!!
Veel plezier en niet teveel drinken hé.

Grtz.Bas

Robert-Jan en Yvonne zei

Nou, wij hebben dus weinig (zeg maar niets) met carnaval ... En wij zitten een 'Valentijnsweekend' in Dusseldorg. Mijn vrouw wilde eigenlijk Parijs, maar vooruit dan. Blijkt Dusseldorf de carnavalshoofdstad van Duitsland te zijn .... Hele centrum vanaf 17uur of zo afgesloten en 1 feestende bende ... Wij zijn dus maar terug naar hotel gegaan ! HAHA !!!

Wel heerlijke schnitzel(s) gegeten, 3 grote stukken en dat voor EUR 8,00 ! Echt top, echt Duits restaurantje; genoten hoor ! En zo via de laptop op nos.nl live naar schaatsen kijken ;-) !

Jullie veel plezier daar met het feest !