Amerika, the land of stars and stripes . The land of promise. The land of freedom. Voor ons…gewoon een geweldig vakantieland. Al vanaf 1993 komen we jaarlijks in Amerika. We hebben al vele rondreizen gemaakt en hebben ondertussen onze favoriete plekken waar we graag komen. Het ‘kriebelde’ al jaren….hoe zou het zijn om voor een paar jaar in Amerika te wonen? Nu, na zo veel jaar, is daar onze kans .

Daar waar wij al die jaren van hebben gedroomd is werkelijk geworden. Op 27 oktober 2009 zijn wij verhuisd naar Great Falls, Virginia. Een voorstad van Washington DC. We hebben daar bijna 4 jaar met veel plezier gewoond. Wat we echter niet hadden voorzien, is dat we naar Texas zouden verhuizen. Van een city life style naar een country life style... Our journey continues...

....en het gaat maar door! Vanaf half juli 2018 zullen wij wederom naar Amerika verhuizen voor een periode van 4 jaar. Back where we started...in the Washington DC area!

Deze site is bedoeld voor familie, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden. Op deze blog kunnen jullie vanaf nu alles lezen over ons leven aan de andere kant van de oceaan; oftewel 'Our life overseas'! Wij zouden het leuk vinden als je een berichtje of een reactie achterlaat.



donderdag 22 april 2010

John is onderweg en Happy Birthday....

Na een rit van 39 uur en een overnachting op Schiphol is John dan eindelijk vertrokken. Niet met de vlucht via Frankfurt, nee....die werd nog even gecanceled! Het ergste is...hij is tijdens de rit nog voorbij Frankfurt gekomen. Als jij in Frankfurt was gebleven, was de kans groot dat hij van de vlucht gehaald werd; hij moest in Amsterdam op het vliegtuig stappen. Eenmaal op Schiphol vanochtend geen vlucht naar Frankfurt. Maar goed, hij zit nu in het vliegtuig op weg naar Chicago en van daaruit vliegt hij naar Baltimore. Dat is ruim een uur rijden bij ons vandaan. Dit was de beste optie die hij had. Al vanaf dinsdagochtend is hij onderweg om thuis te komen. Vandaag haalt hij eindelijk zijn eindbestemming...Great Falls!

Het ziet er dus naar uit dat mijn familie morgen ook gaat vliegen. Hè hè, eindelijk. Ik hoef niets meer te doen, dan alles even nalopen. Ik heb echter vorige week alles al een grote beurt gegeven. Hun bedjes zijn gespreid, de hapjes zijn in voorbereiding, het bier en wijn staat koud, dus laat ze maar komen. De weersvoorspelling ziet er ook al wat beter uit, we gaan een mooie week tegemoet met zijn allen!

Vandaag hebben we 2 jarigen. Mijn vader is jarig. Eigenlijk hadden we zijn verjaardag hier moeten vieren, maar zoals inmiddels bekend, stak de vulkaan daar een stokje voor! Morgen komen ze en dan houden we toch gewoon een after party! Ook Jacqueline, voor ons Jacqie, is jarig vandaag. Dus pap en Jacqie...vanuit Great Falls, van harte gefeliciteerd! Geniet van deze dag en nog vele gezonde jaren!

11 opmerkingen:

De Steijntjes zei

Oohh. Ook voor jou/jullie geweldig nieuws, nog even geduld en dan heb je ook je dierbaren om je heen. Die onzekerheid is killing, maar zo te lezen heb je in huis alles onder controle dus nu wordt het tijd voor genieten.

Rick, Sunshine State zei

He goed zeg, alles lijkt allemaal weer goed op zijn plek te vallen.
Heel goed nieuws dus, 39 uur in een bus dan alvan dinsdag reizen om thuis te komen RESPECT..

Veel plezier straks als iedereen bijelkaar is, geniet ervan.

Anja zei

Wat zal John blij zijn om eindelijk thuis te komen! Gelfeliciteerd met je vader.

bianca zei

Super dat John dan nu dan toch eindelijk naar huis kan komen, wat een afgrijselijke reis is dat zo zeg.
Gefeliciteerd met je vaders verjaardag en hij natuurlijk helemaal ! heel veel plezier gewenst met jullie bezoek wat dan eindelijk gaat komen !

Erica zei

Eindelijk heb je straks iedereen die de dierbaar is om je heen!
Ga heerlijk met elkaar en van elkaar genieten!
En ook alsnog van harte gefeliciteerd me je vader!
Groetjes,
Erica

Car zei

Vreemd he dat je soms eerst een luchthaven voorbij moet rijden om er later weer op af te moeten vliegen. Ondanks alles vliegen ze nu dan toch in de juiste volgorde in.

Sisely zei

Fijn dat dat john en je visite naar je toe komen, ja die vulkaan dat is allemaal wat zeg.Gefeliciteerd met je vaders verjaardag.

Kristel Holsbeek zei

Iedereen zal zeer blij zijn als ze zijn waar ze moeten zijn, nl. bij jou op vakantie en voor John 'thuis'. en nu genieten hoor!!

Bibi zei

Poeh eindelijk zeg! Fijn dat iedereen er straks is, kan jij eindelijk hotel gaan spelen lol:-)

Andre-Daphne zei

Wat heerlijk zeg dat toch nog alles goedkomt. Nu wordt het straks heerlijk genieten met z'n allen. Trouwens gefeliciteerd met je vader hoor. Wens jullie hele fijne dagen.

Petra zei

Nou, wat zal jij blij zijn, als je ze allemaal in je armen kunt sluiten! Heel fijne dagen samen!