Amerika, the land of stars and stripes . The land of promise. The land of freedom. Voor ons…gewoon een geweldig vakantieland. Al vanaf 1993 komen we jaarlijks in Amerika. We hebben al vele rondreizen gemaakt en hebben ondertussen onze favoriete plekken waar we graag komen. Het ‘kriebelde’ al jaren….hoe zou het zijn om voor een paar jaar in Amerika te wonen? Nu, na zo veel jaar, is daar onze kans .

Daar waar wij al die jaren van hebben gedroomd is werkelijk geworden. Op 27 oktober 2009 zijn wij verhuisd naar Great Falls, Virginia. Een voorstad van Washington DC. We hebben daar bijna 4 jaar met veel plezier gewoond. Wat we echter niet hadden voorzien, is dat we naar Texas zouden verhuizen. Van een city life style naar een country life style... Our journey continues...

....en het gaat maar door! Vanaf half juli 2018 zullen wij wederom naar Amerika verhuizen voor een periode van 4 jaar. Back where we started...in the Washington DC area!

Deze site is bedoeld voor familie, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden. Op deze blog kunnen jullie vanaf nu alles lezen over ons leven aan de andere kant van de oceaan; oftewel 'Our life overseas'! Wij zouden het leuk vinden als je een berichtje of een reactie achterlaat.



woensdag 11 mei 2011

Dinsdag en woensdag

Goh, er is al een week voorbij, dus hoog tijd om mijn blog bij te werken. Ik kom er gewoon niet aan toe. Ik loop daarom ook al een week achter... Afin, we hebben namelijk nog wat uitstapjes gemaakt. Ook op zijn tijd een relaxdagje, want het is tenslotte vakantie. Nou ja, voor de familie dan. John moet gewoon naar zijn werk, dus zo ook dinsdag. Het weer was best redelijk die dag en met de zon op de bol heeft iedereen al een aardig kleurtje gekregen.Ze hadden zich prima vermaakt. Lekker liggen aan het zwembad. Een boek lezen. Gezellig kletsen. Gewoon vakantie vieren zoals het hoort. Voor het avondeten had ik kip en aardappeltjes uit de oven op het menu staan. Met wat groente erbij was de maaltijd compleet. We hebben wederom weer buiten kunnen eten. Heerlijk! Hoewel Esmée het in het begin maar druk vond, heeft ze nu haar plekje gevonden. Zodra er iemand in de bank gaat zitten, ligt ze erbij. Zo grappig om te zien.

Woensdag stond een bezoekje naar de mall op de planning. Winkelen is altijd leuk; we zijn naar Tysons Corner gereden. We hebben hier een ruim aanbod aan winkels, dus we hebben wel een paar uur in het winkelcentrum doorgebracht. Mijn broer heeft zijn geld goed uit kunnen geven. De Abercrombie & Fitch zijn dan ook weer blij! Nog even een bakkie gedaan bij de Starbucks, want dat hoort er ook bij op zo'n dag. Daarna zijn we weer naar huis gereden. De korte broeken werden aangeschoten, want het was nog erg lekker buiten. John zou toch wat later thuis zijn en zodoende konden we nog even van het mooie weer genieten. De avond was gereserveerd voor een diner buitenshuis. We waren van plan om naar PF Chang's te gaan. Eenmaal aangekomen, zagen we al veel mensen buiten staan. Het was er zo druk dat we over zijn gegaan op plan B. Een steak restaurant is het uiteindelijk geworden. We zaten allemaal erg vol toen we weer naar huis reden. Een leuke afsluiter van wederom een mooie dag! Morgen staat het National Cathedral en Great Falls National Park op het programma.

5 opmerkingen:

Anja zei

Dat is genieten met volle teugen voor je familie en natuurlijk ook voor jullie. Veel plezier morgen!

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Leuke dag hebben jullie met elkaar gehad,lekker shoppen en heerlijk genieten aan het zwembad van een fijne vakantie. Wij kunnen net als je broer ook altijd goed ons geld kwijt bij Abercrombie & Fitch en andere merken.

Nog bedankt voor de tip over het meenemen van kaas op onze vakantie in Florida.

Veel plezier morgen bij het National Cathedral en Great Falls National Park

Marion van de Sande zei

Klinkt als heerlijke vakantiedagen. A&F is volgens mij bij alle Nederlanders die ik ken razend populair, bijna on-Amerikaans leuk!

Geniet er nog van!

2theusa/Christa zei

Dat is genieten, familie op bezoek en leuke dingen doen!
Veel plezier de komende dagen.
Groet Christa

Robert-Jan en Yvonne zei

Naar de Mall, ik dacht niet gelijk aan de shopping mall ;-) ! Dat je broer bij A&F ging shoppen, had ik wel verwacht ! Have fun !!