Amerika, the land of stars and stripes . The land of promise. The land of freedom. Voor ons…gewoon een geweldig vakantieland. Al vanaf 1993 komen we jaarlijks in Amerika. We hebben al vele rondreizen gemaakt en hebben ondertussen onze favoriete plekken waar we graag komen. Het ‘kriebelde’ al jaren….hoe zou het zijn om voor een paar jaar in Amerika te wonen? Nu, na zo veel jaar, is daar onze kans .

Daar waar wij al die jaren van hebben gedroomd is werkelijk geworden. Op 27 oktober 2009 zijn wij verhuisd naar Great Falls, Virginia. Een voorstad van Washington DC. We hebben daar bijna 4 jaar met veel plezier gewoond. Wat we echter niet hadden voorzien, is dat we naar Texas zouden verhuizen. Van een city life style naar een country life style... Our journey continues...

....en het gaat maar door! Vanaf half juli 2018 zullen wij wederom naar Amerika verhuizen voor een periode van 4 jaar. Back where we started...in the Washington DC area!

Deze site is bedoeld voor familie, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden. Op deze blog kunnen jullie vanaf nu alles lezen over ons leven aan de andere kant van de oceaan; oftewel 'Our life overseas'! Wij zouden het leuk vinden als je een berichtje of een reactie achterlaat.



dinsdag 15 mei 2012

Familie bezoek!

Nog maar net bijgekomen van het drukke weekend heb ik de maandag gebruikt om alles in gereedheid te brengen voor de visite. Onze familie, te weten mijn ouders, broer en schoonmoeder, kwamen voor de derde keer op bezoek. Ik moest de puntjes nog op de i zetten. Even de badkamers nalopen, bedden opdekken etc. Na een paar uurtjes werken was alles klaar. We waren allebei kapot 's avonds. Zo'n weekend hakt er wel in en we zijn de jongsten niet meer....De volgende dag hebben we ze opgehaald van de luchthaven. Geen vertraging dus ze kwamen mooi op tijd aan. We hielden de deur in de gaten en na een tijdje zagen we wel heel bekende gezichten. Met een lach op hun gezicht van oor tot oor. Dat doet altijd goed. We hebben ze met een kus en knuffel verwelkomd. Nadat we alles in de auto hadden geladen zijn we naar huis gereden. We hebben 's avonds gezellig geborreld en bijgekletst en natuurlijk nog wat gegeten.

De volgende dag zou een relax dagje worden. Even bijkomen van de lange reis en natuurlijk wennen aan het warme weer. Want dat scheelde nogal wat graden met Nederland. Daar is het toch tenslotte ook vakantie voor. We hebben dan ook lekker op ons gemak gedaan. Bakje koffie op zijn tijd, een wijntje in de middag en 's avonds hebben we lekker buiten gegeten. Tijdens het eten werd er besloten om de volgende dag te gaan winkelen. Dat kwam mooi uit want John moest toch gaan werken. De dag daarna was hij wel vrij en zijn we naar Manassas geweest. Naar de battlefields...

Geen opmerkingen: