Amerika, the land of stars and stripes . The land of promise. The land of freedom. Voor ons…gewoon een geweldig vakantieland. Al vanaf 1993 komen we jaarlijks in Amerika. We hebben al vele rondreizen gemaakt en hebben ondertussen onze favoriete plekken waar we graag komen. Het ‘kriebelde’ al jaren….hoe zou het zijn om voor een paar jaar in Amerika te wonen? Nu, na zo veel jaar, is daar onze kans .

Daar waar wij al die jaren van hebben gedroomd is werkelijk geworden. Op 27 oktober 2009 zijn wij verhuisd naar Great Falls, Virginia. Een voorstad van Washington DC. We hebben daar bijna 4 jaar met veel plezier gewoond. Wat we echter niet hadden voorzien, is dat we naar Texas zouden verhuizen. Van een city life style naar een country life style... Our journey continues...

....en het gaat maar door! Vanaf half juli 2018 zullen wij wederom naar Amerika verhuizen voor een periode van 4 jaar. Back where we started...in the Washington DC area!

Deze site is bedoeld voor familie, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden. Op deze blog kunnen jullie vanaf nu alles lezen over ons leven aan de andere kant van de oceaan; oftewel 'Our life overseas'! Wij zouden het leuk vinden als je een berichtje of een reactie achterlaat.



vrijdag 16 maart 2012

Verjaardagsfeestje

Inmiddels heb ik mijn verjaardagsfeestje al gevierd. Zoals jullie al konden lezen gaf ik een discoparty. We hadden onze voorbereidingen getroffen en de bar omgebouwd tot een ware discotheek. Met een nieuwe lichtinstallatie en natuurlijk onze discobol was het net echt. De muziek hadden we al uitgezocht. Ik had nog wat foto's van artiesten uit die tijd opgehangen. Ook lagen er overal top 40 lijsten. Vroeger, ja dat kan ik nu wel zeggen met mijn 40 jaar, gingen we de lijsten op vrijdag halen bij de locale platenzaak. Kochten we gelijk de single die op nummer 1 stond. Het was bij de gasten dan ook een herkenning toen ze die lijsten zagen. Die deden dat ook.

John had in die week nog even een discjockey tafel gebouwd. Het was even wat werk maar het resultaat mocht er zijn. De avond voor het feest heeft John het meubel nog een likje verf gegeven. De dag van het feest was redelijk relaxt. We hadden er deze keer geen eten bij, dus dat scheelde een hoop. Wel hapjes natuurlijk. Om 8 uur begon het. Iedereen kwam lekker op tijd en de sfeer zat er al goed in. Veel bekende nummers waarop we nog gedanst hebben. Nou ja, de dames dan. De mannen bleven aan de 'kant' staan. Net als vroeger, haha. Daarna kwam Yo met het brilliante idee (not!) om het dansje aan de heren te laten zien, wat wij bij het country linedancen hadden geleerd... Hup, de dames op de dansvloer en 3,2,1...go..... Nou, het leek helemaal nergens op... Yo was volgens mij de enige die er nog wat van bakte, maar de overige dames waaronder ik natuurlijk liepen alle kanten op behalve de goede... Daarna werd het nog gezellig op de dansvloer, zo gezellig dat Yo er onderuit ging. Tja, met een borrel op sta je niet zo stevig meer in je schoenen.... Nicole kreeg ineens zin om te paaldansen, maar we hadden geen paal. John even zoeken in het rommelhoek en voilá.... Beetje aan de hoekige kant, maar Nicole wist er wel raad mee. Dat heeft ze vaker gedaan, haha.
Het bleef nog lang gezellig. Arthur en Aagje kwamen pas laat, want die hadden eerst nog een concert. Ze bleven uiteindelijk tot kwart over drie. Toen was het feestje afgelopen. Ik kijk terug op een zeer gezellige geslaagde avond en iedereen bedankt voor de mooie kado's!

Voor alle foto's (geen superkwaliteit overigens) klik hier.

2 opmerkingen:

Robert-Jan en Yvonne zei

Ziet er weer geweldig uit, mooi feestje ! En lachen zeg, die TOP40 lijsten !! Lang niet gezien ...

Kristel Holsbeek zei

Ziet er heel tof uit!! moet heel leuk geweest zijn!!;-))